Gabival akkor mélyültünk el a konzultációban, mikor megszületett kisebbik gyermekünk is. Ez az élethelyzet nagyon sok kihívás elé állított minket, melyeket Gabi segítségével sikerült az egész családunk szemszögéből komplex módon kielemezni, és a tanácsai segítségével megérteni a jelenlegi folyamatokat, történéseket. Ezek alapján kevesebb döccenővel sikerült újjáalakítani az új életünket.

V. Évi


Gabihoz kezdetben azért fordultunk, hogy jobban megértsük a kislányunk viselkedését, ezáltal pedig az igényeire szabottabban tudjunk reagálni. Gabi maximális figyelemmel, megértéssel és ítélkezésmentesen fordult hozzánk. Látszik, hogy tényleg érti a gyerekek működését, és érthetően el is tudja magyarázni. Minden nehézség kapcsán voltak hasznos meglátásai, ötletei, amelyek elgondolkoztattak és változtatásra ösztönöztek bennünket. Később „anya-konzultáción” is részt vettem. Ezeken az alkalmakon az anyaság megéléséről, kiteljesedéséről beszélgettünk. Gabi nagyon kreatív formában (meséken, képes kártyákon keresztül) segített felismerni az erősségeimet, támogatni az önbizalmamat az anyaság sokszor rögös útján. Egyes kérdésekben teljesen új nézőpontokat nyitott meg számomra, ezáltal sok terhet levéve rólam.

J. Rita


Nagyon hálás vagyok Gabinak a sok szuper tanácsért, segítségéért, amit akkor kaptam Tőle, amikor elbizonytalanodtam, vagy kérdésem volt a gyerekneveléssel kapcsolatban. Véleményem szerint a konzultációt kötelező szolgáltatássá kellene tenni minden kisgyermeket nevelő szülő részére, mivel a gyereknevelés során mindig akadnak olyan kérdések, amelyeket a szülők nem tudnak maguktól megoldani. Ilyen esetekben egy hozzáértő szakember segítsége igazi kincs! Gabi végtelenül kedves, segítőkész és nagyon jó meglátásai vannak. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Amennyiben bármiben elbizonytalanodik, vagy kérdése lenne, forduljon hozzá bizalommal, nem fog csalódni.

U. Kitti


Magánéleti, családi időgazdálkodási gondok miatt fordultam Gabihoz. Nem tudtam pontosan, hogy a coaching mit takar, de Gabi alaposan bemutatta az első alkalommal, hogy milyen típusú tevékenység is ez, és így utólag úgy látom, hogy a coaching, mint folyamat technikája pontosan az volt, mint amire Ő felkészített. Hozzáértően segített részekre bontani a családi időgazdálkodási gondunkat és úgy látszik, hogy sikeresen kutattam fel és találtam meg az én, illetve a családunk lehetőségeit Gabi célirányos, de kellően távolságtartó coaching tevékenységével. Már az első ülést követően és minden tovább ülés után elkezdtük bevezetni a gyorsan alkalmazható apróbb változásokat és bizakodással tölt el a hosszabb távon beindítható nagyobb változások kapcsán az, hogy milyen hamar elkezdtek berögzülni ezek az új szokások a családunkban. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lehetőségre, mert már néhány hét elteltével szignifikáns változásokat tapasztalunk és ebből a családunk minden tagja profitál.

A.E.


Első alkalom volt számomra, hogy coachingon vettem részt. Egészen mély távlatokba tudtunk együtt belemenni a választott témában, a kommunikáció témájában. A kérdéseid nagyon mélyre hatóak voltak. Sokszor nem azonnal jött rá válaszom. Viszont a két alkalom között, és azóta is, sok lehetőségem volt a feltett kérdések mentén újra megfigyelnem azokat a helyzeteket és a reakcióimat, amelyeket korábban problémásnak éreztem. Ezekben a helyzetekben a felismerések által lehetőségem lett változtatni néhány dolgon. Most úgy érzem, hogy képes vagyok uralni a reakcióimat és ez kiegyensúlyozottabbá tesz egyes helyzetekben. Köszönöm ezeket a felismeréseket és a belső vezetést.

N. Judit